Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Dierenpark Emmen

Het Dierenpark Emmen zorgt al jarenlang voor een geweldige attractie in het noorden van het land. Je kunt hier genieten van een heerlijke dag met de dieren, waarbij de nuchterheid van het noorden natuurlijk centraal staat. Zo kun je hier met de kinderen gaan genieten van bijvoorbeeld de olifanten. Aangezien het Dierenpark Emmen vrij hoog in het land ligt is het verstandig om ervoor te kiezen om op de camping te gaan staan. Van Mini-camping De Kan Hoeve is het ongeveer een uurtje rijden naar Dierenpark Emmen. Op die manier bespaar je reistijd en kun je een lange tijd in het park rondlopen.

Overnachten in de buurt van Dierenpark Emmen

Bed & Breakfast en Minicamping De Kanhoeve is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie vlakbij Dierenpark Emmen. De Kanhoeve ligt in het dorp De Veenhoop, op slechts enkele kilometers afstand van het park. Hier kunt u genieten van een comfortabele kamer of een gezellige minicampingplaats, met uitzicht op de prachtige omgeving.

Adresgegevens Dierenpark Emmen

Ermerweg 28
7812BG Emmen
www.noorderdierenpark.nl/