Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Minicamping in Friesland

Op zoek naar rust en ruimte? Deze minicamping in Friesland is met 23 kampeerplaatsen precies wat je zoekt. Grote ruime kampeerplekken in landelijke omgeving vind je bij boerencamping De Kan Hoeve.

Activiteiten in de omgeving van De Kan Hoeve

De camping in De Veenhoop is de ideale uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of varen. We hebben bij de receptie verschillende fietsroutes voor u klaarliggen. Wandelen tussen de weilanden kan direct vanaf de camping of ga naar de nabijgelegen Friese Wouden voor een mooie tocht door het bos. Uitgezette wandelroutes zijn er in overvloed, routeboekjes vind je bij de receptie. Een zeilboot, sloep of fluisterboot huur je bij jachthaven De Veenhoop of jachthaven de Drait. Lijkt het je leuk om tijdens je verblijf zeillessen te nemen? Dat kan bij zeilschool De Veenhoop.

Kamperen en stedentrip ineen? Het kan!

Hou je van kamperen én van stedentrips? Prima te combineren! Maak een uitstapje naar Heerenveen of Leeuwarden. Treed een middagje in de voetsporen van Sven Kramer of Ireen Wüst op het ijs van Thialf. Is schaatsen niet jouw ding, maar hou je wel van voetbal? Breng dan een bezoek aan een wedstrijd van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. Is het zomerstop en ligt het voetbal stil? Ga dan voor een rondleiding. Vergeet niet te reserveren via de website van SC Heerenveen.

Leeuwarden is uitgeroepen tot cultureel hoofdstad van Europa in 2018. Dat is niet voor niets, dus ga een dagje cultuur proeven in deze gezellige stad. Aan te bevelen is een bezoek aan de Hengstenkeuring Leeuwarden in januari of de Leeuwarden Landmachtdagen in mei.

Mocht het weer wat minder zijn of heeft u behoefte aan iets meer luxe? Onze B&B heeft 4 royale kamers waar u het gehele jaar kunt verblijven.

Reserveer nu!