Minicamping Friesland

Rustige kampeervakantie in Friesland

Op zoek naar een rustige vakantie in de vrije natuur? Dan bent u bij Minicamping De Kan Hoeve aan het goede adres. Wij zijn gelegen in De Veenhoop een Fries plaatsje vlakbij grote steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. We hebben 35 ruime kampeerplaatsen geschikt voor campers, tenten, auto’s/bus met daktenten en caravans. Profiteer van onze Vroegboekkorting van 10% bij minimaal een verblijf van 7 nachten. Deze actie is geldig tot 15 maart 2024!

Faciliteiten

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Ampère stroom, watertappunten en een keurig verwarmd sanitair gebouw met 6 douches, 5 toiletten, 1 urinoir en 2 wascabine’s. Uw auto kunt u kwijt op onze parkeerplaats en de fietsen in de fietsenstalling. Wij hebben ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

In de nabije omgeving kunt u een bootje huren of lekker ontspannen vissen.

  • 10 Ampère stroom
  • 6 douches, 5 toiletten, 1 urinoir en 2 wascabine’s
  • Een bootje/sloep huren in de buurt
  • Viswater in de nabije omgeving
  • Gratis WiFi

Op zondagen kunt u niet inchecken, wel uitchecken.

Sanitair

Omgeving en activiteiten Friesland

Camping De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland vlakbij de Friese steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Tijdens uw kampeervakantie kunt u heerlijk genieten van de rust en fietsen, wandelen door de natuur zoals bij Nationaal Park de Alde Feanen. Binnen een num van tijd bent u in de bossen van Beetsterzwaag waar u ook kunt golfen bij het landgoed Lauwswolt. Friesland staat ook bekend om de watersport, mocht u liever willen gaan varen of zeilen dan is dit ook op korte afstand te bereiken. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen.

Recensies De Kan Hoeve

Wat onze gasten van de minicamping vonden

Beschikbaarheid en prijzen

Minicamping De Kan Hoeve is geopend van van 29 maart tot 13 oktober 2024. De 4 verharde camperplaatsen zijn het hele jaar beschikbaar.

Een kampeerplek met 2 pers. is in het laag seizoen € 23,00 per nacht en in het hoogseizoen, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren € 25,00 per nacht vanaf 2 personen.

NIEUW: Dit jaar verhuren we een paar seizoensplaatsen van 1 april t/m 30 september 2024 voor € 1.450,00 incl. 2 pers. incl. toeristenbelasting excl. elektra á €0,70 per kwh. Heeft u interesse neem contact met ons op.

U kunt hieronder van het reserveringssysteem gebruik maken of mail naar info@kanhoeve.nl 06 – 51 47 94 86 mocht u er niet uitkomen.

Profiteer van onze Vroegboekkorting van 10% bij minimaal een verblijf van 7 nachten. Deze korting is geldig tot 15 maart 2024! De kortingen zijn niet op stapelbaar. (U kunt dus kiezen: of SVR/CKE korting of de Vroegboekkorting.

In het voor- en naseizoen hebben wij nog een leuke aanbieding voor wanneer u 4 weken bij ons op de camping wil verblijven!

Tijdens het Veenhoop festival 2 t/m 5 augustus 2024 worden alleen echte kampeermiddelen, dus geen werkbusjes met een matras erin en festivalcaravans toegelaten op het terrein. Mocht dit niet in acht worden genomen dan wordt u niet toegelaten op het terrein.

Camping impressie

Aankomst / vertrektijden
Bij aankomst kunt u vanaf 13.30 tot 18.00 uur inchecken bij Minicamping De Kan Hoeve. Bij vertrek dient u de kampeerplaats om 11.30 uur weer schoon op te leveren. Mocht u langer op het veld willen blijven staan dan kost dat €10,- extra, u kunt dan uiterlijk tot 18.00 uur blijven staan. Dit geldt ook wanneer u eerder arriveert dan 13.30 uur.

Tussen 11.30 en 13.30 hebben wij lunchpauze en onderhoud van het terrein.

Extra kosten

Betalen kan via de iDEAL-link op uw reservering. Wilt u bij aankomst betalen dan komt er € 5,00 administratiekosten bij.