Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Vakantiehuisje
Friesland

Geniet in één van de luxe vakantiehuisjes in het prachtige Friesland!

  • Vanaf € 100,- per nacht

  • Nu boeken

Luxe 2-persoons vakantiehuisjes

Ontsnap aan de dagelijkse drukte in onze gezellige 2-persoons vakantiehuisjes. Geniet van comfort en privacy met een eigen badkamer, slaapkamer en een sfeervol woon-leefgedeelte met een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Ontspan op je eigen terras en beleef een onvergetelijke vakantie.

Onze 2-persoons vakantiehuisjes zijn niet alleen perfect voor ontspanning, maar ook ideaal voor werknemers die rustig willen verblijven, bieden wij een thuis weg van huis. Werk efficiënt en geniet van de serene omgeving.

De Kan Hoeve is gelegen in De Veenhoop vlakbij de grote steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen waar u makkelijk naar toe kunt voor ontspanning of uw afspraak. Heeft u een elektrische auto dan kunt u die bij ons oplaadpunt opladen.

Boek snel uw Paas verwen-arrangement

Inchecken op 28 of 29 maart en uitchecken op 1 april 2024: Geniet van een heerlijk ontbijt in de B&B en lekker laat uitchecken op maandag 1 april (tot 18.00 uur).

Voorzieningen

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt dan kunt u deze erbij bestellen en voor het aantal dagen dat u hiervan gebruik wil maken. Een ontbijt voor 1 persoon kost €15,00 en wordt geserveerd in onze prachtige B&B. U kunt doordeweeks ontbijten tussen 8.00 en 9.30 uur en in het weekend tussen 8.30 en 9.30 uur.

Zelf meenemen: Handdoeken, zeepjes, toiletpapier en dergelijke. Het dekbedpakket met dekbed en kussens is verplicht.

Let op: vanaf 1 augustus 2024 komt de ontbijtservice te vervallen.

Reserveren

Wilt u een van deze vakantiehuisjes reserveren dat kan door hieronder te reserveren, een mail te sturen naar info@kanhoeve.nl of door te bellen tel: 06-51479486. De prijs is all-in excl. toeristenbelasting.

Vanaf een verblijf 3 nachten in een huisje dan krijgt u automatisch de langverblijfkorting, hoe langer u blijft hoe hoger de korting, deze is te zien wanneer u verder klikt om een huisje te boeken.

De vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd.
Ze worden voorzien van stroom van onze eigen zonnepanelen.

Reviews van de vakantiehuisjes De Kan Hoeve Wij zijn trots op de waardering van onze klanten

4.3

 

Beschikbaarheid en prijzen

Een vakantiehuis is te huur vanaf 2 dagen, een weekend, midweek, week of langer de prijzen zijn all-in excl. toeristenbelasting! Zaterdag en zondag zijn geen incheckdagen. U kunt ook een mail met uw gegevens door mailen naar

info@kanhoeve.nl en dan maken wij uw reservering in orde of bel wanneer u vragen hebt of er niet uitkomt: 06 – 51 47 94 86.

Vakantiehuisje 1
Vakantiehuisje 2
Vakantiehuisje 3
Vakantiehuisje 4
Vakantiehuisje 5

Omgeving en activiteiten Friesland

De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland, vlakbij de Friese steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u heerlijk genieten van de rust en fietsen, wandelen door de natuur zoals Nationaal Park de Alde Feanen. Binnen een korte tijd bent u in de bossen van Beetsterzwaag waar u ook lekker kunt golfen op het landgoed Lauwswolt.

Ontdek de Friese wateren

Friesland staat ook bekend om de watersport, mocht u liever willen gaan varen of zeilen dan is dit ook op korte afstand te bereiken. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen.