Vakantiehuisje Friesland

Geniet in één van de luxe vakantiehuisjes in het prachtige Friesland!

Ontsnap aan de dagelijkse drukte in onze gezellige 2-persoons vakantiehuisjes. Geniet van comfort en privacy met een eigen badkamer, slaapkamer en een sfeervol woon-leefgedeelte met een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Ontspan op je eigen terras en beleef een onvergetelijke vakantie. Boek nu en maak van je verblijf een memorabele ervaring!

Onze 2-persoons vakantiehuisje zijn niet alleen perfect voor ontspanning, maar ook ideaal voor werknemers die rustig willen verblijven, bieden wij een thuis weg van huis. Werk efficiënt en geniet van de serene omgeving. Boek vandaag nog een productieve en ontspannende werkperiode!

De Kan Hoeve is gelegen in De Veenhoop vlakbij de grote steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen waar u makkelijk naar toe kunt voor ontspanning of uw afspraak. Heeft u een elektrische auto dan kunt u die bij ons oplaadpunt opladen.

Boek snel uw uw Paas verwen-arrangement: Inchecken op 28 of 29 maart en uitchecken op 1 april 2024: Geniet van een heerlijk ontbijt in de B&B en lekker laat uitchecken op maandag 1 april (tot 18.00 uur).

Voorzieningen vakantiehuisje Friesland

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt dan kunt u deze erbij bestellen en voor het aantal dagen dat u hiervan gebruik wil maken. Een ontbijt voor 1 persoon kost €15,00 en wordt geserveerd in onze prachtige B&B. U kunt doordeweeks ontbijten tussen 8.00 en 9.30 uur en in het weekend tussen 8.30 en 9.30 uur.

De vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd, ze worden voorzien van stroom van onze eigen zonnepanelen.

  • Keukengerei en servies
  • Beddengoed
  • Airco (Voor warmte of koeling)
  • Televisie
  • Gratis WiFi

Zelf meenemen: Handdoeken, zeepjes, toiletpapier en dergelijke.

Het dekbed pakket met dekbed en kussens is verplicht.

RESERVEREN

Wilt u een van deze vakantiehuisjes reserveren dat kan door hieronder te reserveren, een mail te sturen naar info@kanhoeve.nl of door te bellen tel: 06-51479486. De prijs is all-in excl. toeristenbelasting. Vanaf een verblijf 3 nachten in een huisje dan krijgt u automatisch de langverblijfkorting, hoe langer u blijft hoe hoger de korting, deze is te zien wanneer u verder klikt om een huisje te boeken.

Omgeving en activiteiten Friesland

De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland vlakbij de Friese steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u heerlijk genieten van de rust en fietsen, wandelen door de natuur zoals Nationaal Park de Alde Feanen. Binnen een korte tijd bent u in de bossen van Beetsterzwaag waar u ook lekker kunt golfen op het landgoed Lauwswolt. Friesland staat ook bekend om de watersport, mocht u liever willen gaan varen of zeilen dan is dit ook op korte afstand te bereiken. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen.

Recensies De Kan Hoeve

Wat onze gasten van de vakantiehuisjes vonden

Beschikbaarheid en prijzen

Een vakantiehuis is te huur vanaf 2 dagen, een weekend, midweek, week of langer de prijzen zijn all-in excl. toeristenbelasting! Zaterdag en zondag zijn geen incheckdagen. U kunt ook een mail met uw gegevens door mailen naar info@kanhoeve.nl en dan maken wij uw reservering in orde of bel wanneer u vragen hebt of er niet uitkomt: 06 – 51 47 94 86.

Vakantiehuisje 1

Vakantiehuisje 2

Vakantiehuisje 3

Vakantiehuisje 4

Vakantiehuisje 5