Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nationaal park de Alde Feanen

Een prachtige locatie voor een onvergetelijke vakantie

De Alde Feanen is een uniek nationaal park in Friesland, gelegen tussen de steden Leeuwarden en Drachten. Het park is een oase van rust en natuur, met een rijke diversiteit aan flora en fauna. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en vogelaars.

Wandelen en fietsen door Natuurpark De Alde Feanen

De Alde Feanen is een uniek gebied, waar u kunt genieten van de prachtige natuur en de vele recreatiemogelijkheden. Het park bestaat uit meren, rietlanden, bossen en heidevelden. Er zijn vele wandel- en fietspaden die u langs de mooiste plekken van het park leiden.

Overnachten in de buurt van Nationaal park de Alde Feanen

Bed & Breakfast en Minicamping De Kanhoeve is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie vlakbij Nationaal park de Alde Feanen. De Kanhoeve ligt in het dorp De Veenhoop, op slechts enkele kilometers afstand van het park. Hier kunt u genieten van een comfortabele kamer of een gezellige minicampingplaats, met uitzicht op de prachtige omgeving.

Adresgegevens Nationaal park de Alde Feanen

Koaidyk 8a
9264 TP Earnewâld
https://www.np-aldefeanen.nl