Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

De 8 van Grou

Pontjesroute De 8 van Grou,
een belevenis die je niet mag missen!

Ontdek het prachtige waterrijke landschap van Midden Fryslân

Houd je van fietsen, dan is De 8 van jou echt iets voor jou!

Het ene moment fiets je door het afwisselende waterrijke landschap van het Nationaal Park De Alde Feanen en het andere moment passeer je een schilderachtig dorpje. Of fiets je door de stad Leeuwarden. Om vervolgens verder te fietsen door weidse bloemrijke weilanden, genietend van de natuur.

Het bijzondere aan de pontjesroute is dat je onderweg regelmatig bij een vaarwater komt, waar schippers met de pont gereed staan om je naar de overkant te varen.  De overtocht met de pont geeft een extra belevenis aan je fietstocht! https://de8vangrou.nl/

De pontjesroute De 8 van Grou telt maar liefst 12 pontjes en wordt dan ook wel de “pontjesroute” genoemd.Er zijn verschillende routes mogelijk.  Alle routes, waar je ook begint, zijn goed te combineren. Zo kom je op de allermooiste plekken!

Overnachten in de buurt van De 8 van Grou

Bed & Breakfast en Minicamping De Kanhoeve is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie vlakbij De 8 van Grou. De Kanhoeve ligt in het dorp De Veenhoop, op slechts enkele kilometers afstand van het park. Hier kunt u genieten van een comfortabele kamer of een gezellige minicampingplaats, met uitzicht op de prachtige omgeving.

Adresgegevens De 8 van Grou