Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Speel- en dierenpark Sanjes Safari

In het Noord-Oosten van Fryslân staat Sanjesfertier, een speelpark en dierenpark in één. Een unieke locatie waar families en gezinnen een leuke dag beleven. Binnen- en buiten zijn zitjes, waar u volop kunt genieten van het spel van uw kinderen. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in onze snackbar.

Genoeg te beleven

Sanjesfertier staat met een speelpark en een dierenpark garant voor een leuke dag uit. In het speelpark kunnen kinderen zich urenlang vermaken op de vele attracties binnen en buiten. Bezoek ook ons dierenpark en beleef de dieren van dichtbij. Voer een druifje aan een Lorrie terwijl hij op je hand zit, kruip door het hol van de prairiehondjes of ontdek of jij net zo ver kunt springen als een kangoeroe.

Slecht weer? Geen probleem!

Zowel het speelpark als het dierenpark hebben ook bij slecht weer genoeg te bieden en zijn daarmee een ideale plek om ook met slecht weer te genieten van een dagje uit met het gezin of verjaardagspartijtje. Een dagje uit is bij ons nog nooit in het water gevallen.

Iets te vieren?
Sanjesfertier is een perfecte locatie voor het houden van een familiefeest. Wilt u graag een gezamelijke zithoek? Een gebakje bij uw koffie? Of na een gezellige dag nog een hapje eten?

Overnachten in de buurt van Speel- en dierenpark Sanjes Safari

Bed & Breakfast en Minicamping De Kanhoeve is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie vlakbij Speel- en dierenpark Sanjes Safari. De Kanhoeve ligt in het dorp De Veenhoop, op slechts enkele kilometers afstand van het park. Hier kunt u genieten van een comfortabele kamer of een gezellige minicampingplaats, met uitzicht op de prachtige omgeving.

Adresgegevens Speel- en dierenpark Sanjes Safari

Bovenweg/Boppewei 14
9271 VH Zwaagwesteinde
www.sanjesfertier.nl