Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Opzoek naar een Bed and Breakfast Drachten of nabij Drachten? De Kan Hoeve in Veendorp is een rustige Bed & Breakfast vlakbij Drachten.

Bed and Breakfast Drachten

Op 7 km afstand van de binnenstad van Drachten ligt Bed & Breakfast De Kan Hoeve. Bij deze landelijk gelegen accommodatie kunt u in alle rust overnachten. Alle vier de kamers hebben hun eigen badkamer en er is gratis Wifi. In onze woonkeuken wordt met liefde elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor u geserveerd. Voor een Bed and Breakfast Drachten en omgeving hoef je niet meer verder te zoeken!

Bed and Breakfast Drachten

Activiteiten in de omgeving van De Kan Hoeve

In de buurt van onze Bed & Breakfast is veel te doen. Als u van water(sport) houdt, dan zijn er veel mogelijkheden. Lekker liggen op het zand van het Strandje Smalle Ee of liever varen op het water? Zeilen of liever een motorbootje? Bij Zeilschool en Jachthaven De Veenhoop bent u aan het juiste adres om een bootje te huren. Als u meer van wandelen of fietsen houdt, dan is het nationaal park De Alde Feanen met de vele wandelroutes precies wat u zoekt. In dit grote laagveenmoeras kunt u ook kanoën, zeilen of varen met een sloep.

 

Reserveer nu!