Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Bed & breakfast
Friesland

Ontdek de charme van B&B De
Kan Hoeve – De Veenhoop
  • Vanaf € 75,- per nacht

  • Nu boeken

Bed & breakfast De Veenhoop

Op zoek naar een B&B in Friesland vlakbij Leeuwarden, Drachten of Heerenveen?

Op zoek naar een B&B in Friesland vlakbij Leeuwarden, Drachten of Heerenveen?

Onderweg naar uw werk in het prachtige Friesland of gewoon genieten van de rust en de vrije natuur? Ontdek de charme van De Kan Hoeve, prachtig gelegen in het landelijke De Veenhoop. In de centrale driehoek van Friesland – Drachten, Heerenveen, Leeuwarden.

Verken de omgeving met schilderachtige fiets- en wandelroutes, huur een sloep om het waterrijke gebied te verkennen door De Alde Feanen of richting de Friese meren, test je vaardigheden op mountainbike-paden, zoek verborgen schatten met geocaching en geniet van de prachtige Pontjesroute. Ontsnap naar de rust van de bossen van Beetsterzwaag, verken het wonderschone nationaal park De Alde Feanen en ontspan aan het idyllische strandje Smalle Ee. Kortom; Kom het ontdekken! Wij hebben ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Voorzieningen B&B Friesland

Onze bed & breakfast is duurzaam en zelfvoorzienend ingericht. We hebben geïnvesteerd in zonnepanelen waarmee we de stroom opwekken en daarnaast hebben we zonneboilers / heatpipes voor het warme water. Allemaal Co2 neutraal.

De kamers hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje.

Verder kunnen de B&B gasten gebruik maken van de keuken om een lunch of avondeten te bereiden. De koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Om onze B&B netjes te houden verkopen wij zelf; wijn, bier en fris tegen kostprijs. Wij vragen u dan ook om deze niet zelf mee te nemen, zo houden wij alles schoon en netjes.

We hebben ook een fietsenstalling waar u uw fiets neer kan zetten.

Huisdieren zijn niet toegestaan

Nieuw: komt u met een groep? Dan kunnen de B&B’s ook gecombineerd gehuurd worden als groepsaccommodatie t/m 11 personen.  Klik hier om meer te lezen over de groepsaccommodatie.

U kunt doordeweeks ontbijten tussen 8.00 en 9.30 uur.
En in het weekend tussen 8.30 en 9.30 uur.

Reviews van Bed & Breakfast
De Kan Hoeve
Wij zijn trots op de waardering van onze klanten

4.3

 

Beschikbaarheid en prijzen

Aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur, vertrek om 10.00 uur. Betalen kan via de iDEAL-link op uw reservering. Wilt u bij aankomst betalen dan worden er € 5,00 administratiekosten gerekend.

Wilt u boeken en komt u er niet uit? Bel gerust of stuur een mail: info@kanhoeve.nl of 0651479486

Krijgt u bij 1 nacht de prijzen niet te zien, dat kan kloppen meestal is het minimale verblijf 2 nachten.

Kamer 1

Kamer 2

Kamer 3

Kamer 4

Omgeving en activiteiten Friesland

De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland, vlakbij de Friese steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen.

Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u heerlijk genieten van de rust en fietsen, wandelen door de natuur zoals Nationaal Park de Alde Feanen.

Binnen een korte tijd bent u in de bossen van Beetsterzwaag waar u ook lekker kunt golfen op het landgoed Lauwswolt.

Ontdek de Friese wateren

Friesland staat ook bekend om de watersport, mocht u liever willen gaan varen of zeilen dan is dit ook op korte afstand te bereiken. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen.