Bed & breakfast De Veenhoop

Op zoek naar een B&B in Friesland vlakbij Leeuwarden, Drachten of Heerenveen?

Onderweg naar uw werk in het prachtige Friesland of gewoon genieten van de rust en de vrije natuur? Ontdek de charme van De Kan Hoeve, prachtig gelegen in het landelijke De Veenhoop. In de centrale driehoek van Friesland – Drachten, Heerenveen, Leeuwarden. Verken de omgeving met schilderachtige fiets- en wandelroutes, huur een sloep om het waterrijke gebied te verkennen door De Alde Feanen of richting de Friese meren, test je vaardigheden op mountainbike-paden, zoek verborgen schatten met geocaching en geniet van de prachtige Pontjesroute. Ontsnap naar de rust van de bossen van Beetsterzwaag, verken het wonderschone nationaal park De Alde Feanen en ontspan aan het idyllische strandje Smalle Ee. Kortom; Kom het ontdekken! Wij hebben ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Voorzieningen B&B Friesland

Onze bed & breakfast is duurzaam en zelfvoorzienend ingericht. We hebben geïnvesteerd in zonnepanelen waarmee we de stroom opwekken en daarnaast hebben we zonneboilers / heatpipes voor het warme water. Allemaal Co2 neutraal.

  • Eigen badkamer
  • Zithoek met TV en hoge tafel
  • Gratis koffie en thee
  • Wijn, bier en fris tegen kostprijs
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren zijn niet toegestaan

De kamers hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens  kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje. U kunt doordeweeks ontbijten tussen 8.00 en 9.30 uur en in het weekend tussen 8.30 en 9.30 uur.

Verder kunnen de B&B gasten gebruik maken van de keuken om een lunch of avondeten te bereiden. De koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Om onze B&B netjes te houden verkopen wij zelf; wijn, bier en fris tegen kostprijs. Wij vragen u dan ook om deze niet zelf mee te nemen, zo houden wij alles schoon en netjes.

We hebben ook een fietsenstalling waar u uw fiets neer kan zetten.

Omgeving De Veenhoop

B&B De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland. Gelegen in de centrale hoek van Friesland vlakbij de steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

B&B De Kan Hoeve is heerlijk om te relaxen en te onthaasten. Er is voor ieder wat wils. Wanneer u wilt genieten van de bossen zit u in een mum van tijd in Beetsterzwaag en Nationaal Park de Alde Feanen. Verder kunt u hier ook golfen op het landgoed van Lauwswolt. Wilt u lekker genieten van weilanden en water dan gaat u gewoon de andere kant op en neemt u de pontjesroute (de 8 van Grou). U kunt in de buurt een sloep huren om het water op te gaan. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen. Keuze genoeg!

Recensies De Kan Hoeve

Wat onze gasten van de vakantiehuisjes vonden

Beschikbaarheid en prijzen

Aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur, vertrek om 10.00 uur. Betalen kan via de iDEAL-link op uw reservering. Wilt u bij aankomst betalen dan komt er € 5,00 administratiekosten bij.

Wilt u boeken en komt u er niet uit? Bel gerust of stuur een mail: info@kanhoeve.nl of 0651479486

Krijgt u bij 1 nacht de prijzen niet te zien, dat kan kloppen meestal is het minimale verblijf 2 nachten.

Kamer 1

Kamer 2

Kamer 3

Kamer 4