Bed & Breakfast Friesland

Op zoek naar een B&B in Friesland vlakbij Leeuwarden, Drachten of Heerenveen?

Onderweg naar uw werk in het prachtige Friesland of gewoon genieten van de rust en de vrije natuur? Onze B&B is landelijk gelegen in het mooie De Veenhoop en heeft 4 royale kamers. Twee kamers zijn op de begane grond en de andere twee kamers op de eerste verdieping. Kamer 3 heeft een Frans balkon en een de andere kamer heeft een dakkapel met uitzicht over de weilanden. Wij hebben ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Bed & Breakfast Friesland

Voorzieningen B&B Friesland

Onze bed & breakfast is duurzaam en zelfvoorzienend ingericht. We hebben geïnvesteerd in zonnepanelen waarmee we de stroom opwekken en daarnaast hebben we zonneboilers / heatpipes voor het warme water. Allemaal Co2 neutraal.

  • Eigen badkamer
  • Zithoek met TV en hoge tafel
  • Gratis koffie en thee
  • Wijn, bier en fris tegen kostprijs
  • Gratis WiFi

De kamers hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens  kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje. U kunt doordeweeks ontbijten tussen 8.00 en 9.30 uur en in het weekend tussen 8.30 en 9.30 uur.

Verder kunnen de B&B gasten gebruik maken van de keuken om een lunch of avondeten te bereiden. De koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Om onze B&B netjes te houden verkopen wij zelf; wijn, bier en fris tegen kostprijs. Wij vragen u dan ook om deze niet zelf mee te nemen, zo houden wij alles schoon en netjes.

Omgeving De Veenhoop

B&B De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland. Gelegen in de centrale hoek van Friesland vlakbij de steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

B&B De Kan Hoeve is heerlijk om te relaxen en te onthaasten. Er is voor ieder wat wils. Wanneer u wilt genieten van de bossen zit u in een mum van tijd in Beetsterzwaag en Nationaal Park de Alde Feanen. Verder kunt u hier ook golfen op het landgoed van Lauwswolt. Wilt u lekker genieten van weilanden en water dan gaat u gewoon de andere kant op en neemt u de pontjesroute (de 8 van Grou). U kunt in de buurt een sloep huren om het water op te gaan. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen. Keuze genoeg!

Recensies De Kan Hoeve

Wat onze gasten van de vakantiehuisjes vonden

Beschikbaarheid en prijzen

Aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur, vertrek om 10.00 uur. U kunt ook bij ons pinnen. (Mastro of Vpay)

We hebben ook een fietsenstalling waar u uw fiets neer kan zetten. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Wilt u boeken en komt u er niet uit of wilt u eerder of later vertrekken? Bel gerust of stuur een mail: info@kanhoeve.nl of 0651479486