Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Bed and Breakfast in Friesland

De Kan Hoeve is een Bed and Breakfast in Friesland, vlakbij Drachten en Leeuwarden. Gelegen tussen de weilanden, maar met bosrijke omgeving op korte fietsafstand. Bij onze B&B komen liefhebbers van natuur en rust helemaal aan hun trekken.

Onze Bed and Breakfast in Friesland

In onze Bed and Breakfast heeft vier kamers met een privé badkamer. Alle ruimtes hebben de beschikking over gratis Wifi. Elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd, met vers afgebakken biologische broodjes. Het is mogelijk om de gehele B&B af te huren als familiehuis voor maximaal 14 personen.

Activiteiten nabij onze B&B in Friesland

In Friesland valt een hoop te beleven! In de omgeving van onze B&B in Veendorp kun je wandelen, fietsen, varen en cultuur snuiven. Met vele wandelroutes zijn De Friese Wouden en De Alde Feanen aanraders. In het laatst genoemde nationaal park kun je ook kanoën en zeilen. Wil je een zeilles nemen, dan kunt u terecht bij Zeilschool De Veenhoop. Liever zelf een bootje huren, dat kan ook bij Jachthaven De Veenhoop. Voor liefhebbers van cultuur: breng een bezoek aan Leeuwarden, uitgeroepen tot Europees Cultureel Hoofdstad 2018.

Reserveer nu!