Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Minicamping in de buurt van Drachten

Een heerlijk weekendje weg met de caravan of tent? Op zoek naar een oase van rust? Bij camping De Kan Hoeve, een minicamping in de buurt van Drachten, ben je aan het juiste adres.

Met maar 25 ruime kampeerplekken in de bosrijke omgeving van De Friese Wouden kun je ons met recht een minicamping noemen. Voor gasten die wel willen logeren bij de boer, maar meer conform wensen, hebben wij een B&B met 4 royale kamers.

Wandelen, fietsen en varen nabij De Veenhoop

Houdt u van wandelen en fietsen in het bos of langs het water? Met de vele wandel- en fietsroutes in de directe omgeving komt u zeker aan uw trekken. U kunt er ook voor kiezen om niet aan de waterkant te blijven, maar het water op te gaan. Bij de nabijgelegen jachthaven De Veenhoop heb je veel mogelijkheden om te watersporten. Wat te denken van een dagje zeilen? Of varen met een sloep of fluisterbootje? Heb je nog geen ervaring, dan kun je lessen nemen bij de ervaren instructeurs van zeilschool De Veenhoop.

Leuke uitstapjes tijdens het kamperen in Friesland

In Friesland kun je ook leuke uitstapjes maken. Ga zeker eens naar Leeuwarden, cultureel hoofdstad van Europa in 2018. Breng een bezoek aan de gezellige binnenstad of bezoek een evenement als de Leeuwarden landmachtdagen of Hengstenkeuring Leeuwarden. Heerenveen is ook een aanrader. Zo kunt u een middagje schaatsen in Thialf, met aansluitend een voetbalwedstrijd van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. Iets verder weg, maar zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden: een dagje wadlopen bij de Waddeneilanden.

U komt toch ook eens overnachten op onze rustige landelijke boerencamping?

Reserveer nu!