Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Minicamping in de buurt van Leeuwarden

De Kan Hoeve is een minicamping in de buurt van Leeuwarden. De camping gelegen in landelijk gebied heeft 23 ruime kampeerplaatsen en is de ideale uitvalsbasis om te wandelen of fietsen.

Watersporten en slapen op een camping nabij Leeuwarden

Ook voor liefhebbers van de watersport is deze camping nabij Leeuwarden een uitkomst. De vele meertjes in de omgeving zijn uitermate geschikt om op te varen. Ga een dagje zeilen of ontdek jij de De Alde Feanen liever met een fluisterboot? Bij jachthaven De Veenhoop of jachthaven de Drait kun je een bootje huren. Lijkt het je leuk om te leren zeilen, dan kun je lessen nemen bij de ervaren instructeurs van zeilschool De Veenhoop.

Kom je met de kinderen kamperen, dan is het strandje Smalle Ee een aanrader. Dit kleine strandje heeft weinig faciliteiten, maar is mede daarom juist geliefd in de regio. Neem jij hier deze zomer ook een duik? Of trekken jullie liever de wandelschoenen aan en verkennen jullie samen de Friese Wouden?

Bezoek de culturele hoofdstad Leeuwarden

Ga vanaf de camping ook een dagje naar Leeuwarden, uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa in 2018. Een leuk dagje cultuur proeven in de gezellige binnenstad. Of bezoek een evenement zoals de Hengstenkeuring in januari of de Landmachtdagen in juni.

Naast de gewone kampeerplekken hebben we drie verharde kampeerplaatsen, speciaal voor campers. Wil je liever overnachten in een gewoon bed? Dan biedt de B&B met vier royale kamers wellicht uitkomst.

Reserveer nu!